VISUELE VERSLAGLEGGING

Wij geloven dat informatie meer impact maakt op ons door dit te hangen aan visualisaties dat we allemaal herkennen. Visuele verslaglegging is een illustratieve opvoering die een vergadering, meeting of conferentie aanvult door de informatie die tijdens deze evenementen wordt gecommuniceerd ‘live’ visueel samen te vatten onder het oog van alle aanwezigen.

1. U HEEFT IETS TE VERTELLEN

Een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers. U mag aan het woord.

2. U HEEFT EEN PUBLIEK

Uw werknemers, uw team, uw zakelijk partners, uw workshop deelnemers, leden van de vergadering of bezoekers tijdens uw conferentie.

3. WIJ HEBBEN TEKENAARS

Wij tekenen live op locatie en zorgen zelf voor de teken benodigdheden. Afhankelijk van de grootte van uw plannen kunnen wij meerdere tekenaars inzetten.

4. WIJ VISUALISEREN

Voor de gestelde datum bepreken wij de tekenkaders. Wij luisteren, noteren in beeld en vragen zowaar nodig om extra input voor het visueel verslag.

5. WIJ DIGITALISEREN

Na afloop ontvangt u het visueel verslag digitaal in het gewenste formaat voor verdere interne communicatie en herbeleving van de gedeelde informatie.

6. U VERSPREIDT UW BOODSCHAP

Het visueel verslag is de manier om samen het doel voor ogen te houden. Deel het visueel verslag als referentie kader via uw nieuwsbrief, e-mail, Social Media, presentatie sheets of gedrukte media.

MEDEWERKERSDAG ✏︎ bij Witlox

Match and More Opleidingen nodigde Visueeltjes uit om de 4 uur durende workshop bij Witlox VCS samen te vatten tot één tekening. Totaal 150 medewerkers werden bevraagd en ondersteund door de coaches om samen tot een collectieve ambitie te komen.

INSPIRERENDE KENNISDELING

Kijken naar een tekenaar die informatie vastlegt terwijl deze in realtime ontstaan maakt impact. Met het kijkplezier verrijken we de groepsbeleving. Kiezen voor deze manier van kennisdeling zorgt voor meer betrokkenheid en een dieper denkproces.

BEDRIJFSWAARDIG

Visuele verslaglegging helpt de zaal te verbinden, te uiten en verder te gaan in nieuwe wegen voor uw bedrijf. Het vat een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers samen en brengt de essentie van gesprekken in verband terwijl ze gebeuren.

VERHOOGDE CREATIVITEIT

Het zien van gesproken woorden die worden getekend, versnelt de uitwisseling van ideeën, stimuleert de verbeelding om informatie anders te waarnemen en nodigt uit te reflecteren over ‘zien we hetzelfde?’

DE KERN VAN UW VERHAAL

Een visuele vertaling brengt informatie naar hun essentie om het grote plaatje te begrijpen. We filteren wat we horen en structureren door het leggen verbindingen en relaties. Essentiële verbanden worden hierdoor helder.

MEER INFORMATIE OPSLAG

Het bewaren en het ophalen van informatie wordt gemakkelijker als we naast tekst ook visuele ankers geven om de verbonden informatie in ons brein op te roepen. Ons brein slaat namelijk informatie op middels plaatjes.

ELK GEWENST FORMAAT

Het origineel kan ter grootte van een A2 tot muur worden opgezet en is direct beschikbaar om op een fysieke plek gezien te worden. De digitale versie van het visueel verslag kan in elke gewenste vorm worden opgeleverd voor online of voor het afdrukken tot het formaat A0.

Vraag gerust naar meer informatie over onze werkwijze en kosten.