✏︎ Linc naar Zorg

Linc naar Zorg heeft Visueeltjes gevraagd om in het nieuwe pand een mural te creëren verdeeld over drie lijsten met het visueel verhaal van Linc naar Zorg. Met de wooninstelling Linc naar Zorg begeleiden zij de bewoners met een (licht) verstandelijke beperking, een psyschisch probleem en/ of psychosociale problematiek op basis van persoonlijk contact dan vanuit een diagnose. Linc naar Zorg kijkt buiten het traditionale zorgland en behandeld zijn cliënten als mensen met een verhaal. Ze bieden een veilige basis waar zowel het personeel als de cliënten vrij uit mogen spreken. De sfeer, de omgangsvorm en de samenwerking op kleinschalig gebied maakt hen experts binnen het zorgland.

De opdrachtgever

Linc naar Zorg

Het bedrijfsverhaal

De mural toont een tijdlijn van waar Linc naar Zorg begonnen is tot aan nu. Opgedeeld in drie lijsten op de gang bij de voordeuren van de cliënten. De elementen zijn gevisualiseerd uit de persoonlijke interviews met de cliënten en het personeel om zoveel mogelijke herkenbare details toe te voegen. Het bedrijfsverhaal is leesbaar voor cliënten en het personeel, maar ook nieuwe bezoekers van de wooninstelling. De kleuren zijn in lijn met de huisstijl van Linc naar Zorg.

Contact ons

Bekijk ook deze cases

Aanmelden voor Visueeltjes nieuws.

Blijf op de hoogte van ons werk en laat uw e-mailadres achter.