Een team van getalenteerde tekenaars bij elkaar.

Al sinds dat de motoriek was ontwikkeld als kleine peuter tekenen we. We komen met heldere, verstaanbare beelden voor alle ogen en hebben inmiddels al vele papieren, ramen, posters, muren beklad. We maken visualisaties voor zowel online, drukwerk en meetings en enthousiasmeren graag anderen om de kracht van beeld te verspreiden.

We houden van samen tekenen, humor en op een eigenzinnige manier van betekenis zijn. We tekenen niet alleen omdat we ervan houden. We zijn ook enorm visueel ingesteld om alles tot verbeelding te laten spreken en leergierig als het gaat om informatieverwerking.

Soms zijn wij een muurbloem, soms een luis in de pels, maar deinzen niet terug als wij op de voorgrond mogen staan.

Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt

De teken- en luisterskills verbindt ons tot ruimdenkende ondernemers bij elkaar met ieder zijn eigen specialisme. We tellen een merkstrateeg, stripartiest, illustrator, multimedia designer, Hogeronderwijs vormgeving docent en creativiteits trainer. Hierdoor kunnen we op verschillende niveau’s in visuele ondersteuning voorzien. We denken graag mee hoe u tot de verbeelding kan spreken.

Wij hebben een team van tekenaars voor u klaar staan met ieder hun eigen karakter en talent. Wat we gemeen hebben is: we zijn stuk voor stuk vakkundige illustratoren.

KRISTEL ✏︎

Live tekenaar met een grafische achtergrond die kan duiken in uw bedrijfscultuur en het visueel verslag geheel kan gieten in de stijl van uw identiteit en visie.

MANOUK ✏︎

Live tekenaar die beschikt over verschillende karakteristieke tekenstijlen, didactische skills en die een visueel verslag zelfs met kwasten tot leven kan brengen in een mural.

SASKIA ✏︎

Live tekenaar die geweldig goed is in cartoon tekenen en handlettering om het visueel verslag tot een waardevolle illustratie te volbrengen. Inmens veel geduld en focus bij langlopende trajecten.

ROB ✏︎

Live tekenaar met sterke storytelling skills. Zijn werk is te herkennen aan zijn comic stijl met een serieuze ondertoon. Een snelle visuele denker voor complexe uitdagingen.

YAËLL ✏︎

Live tekenaar die met haar fantasie- en luistervaardigheid voor nieuwe perspectieven zorgt. Spreekt meerdere talen. Het liefst leert ze iedere dag iets nieuws en tekent ze met een scala aan diverse materialen.

YMKE ✏︎

Live tekenaar die het proces op koers houdt met haar spot-on gespreksskills. In haar werk zoekt ze naar de slimme vertaalslag. Affiniteit met strategie, complexiteit en data.

FREELANCER ✏︎

Wij werken graag met artiesten samen en stellen deze af op uw wensen en bedrijfscultuur.

Wij werken graag samen uit verschillende sectoren. Tijdens elke uitdaging pas we een visueel verslag binnen de teken kaders van elke opdrachtgever.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vimeo

BLIJF IN CONTACT

Wij hebben een team van tekenaars voor u klaar staan met ieder hun eigen talent en karakter.

Mail

info@visueeltjes.nl

Bel

+316 2328 6658

Online

Contactformulier

Aanmelden voor Visueeltjes nieuws.

Blijf op de hoogte van ons werk en laat uw e-mailadres achter.

Offerte aanvragen

  Voornaam- en achternaam*
  *Verplicht veld. Voer uw volledig naam in.
  Naam van uw organisatie/bedrijf
  Wij horen graag met wie we samenwerken
  E-mailadres*
  *Verplicht veld. Voer een geldig e-mailadres in.
  Telefoonnummer
  Als wij een vraag hebben over uw aanvraag.
  Datum
  Indien er een datum bekend is
  Tijdsduur*
  *Verplicht veld. Vul het aantal uur in.
  Groepsgrootte
  Vul hier een schatting van het aantal aanwezigen in maximaal 100.
  Heeft u nog een vraag of opmerking?

  Wanneer u op verzenden klikt gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring.