VISUALISATIE

Wij geloven dat informatie meer impact maakt op ons door dit te hangen aan visualisaties dat we allemaal herkennen. Visualisatie is een illustratieve opvoering die een strategie, bedrijfsverhaal of cijfers aanvult door de informatie samen te vatten in begrijpbare beeldtaal die iedereen spreekt.

1. U HEEFT IETS TE VERTELLEN

Een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers waarvan u wilt dat anderen deze begrijpen en onthouden.

2. SAMEN IN GESPREK

We gaan dieper in op de context en welke boodschap u met de visualisatie wenst uit te zenden om samen enkele stijlelementen vast te stellen.

3. WIJ VISUALISEREN

We sturen altijd eerst een schets en vragen zowaar nodig om extra input. Vervolgens tekenen wij de visualisaties om in te zetten in media.

4. U VERSPREIDT UW BOODSCHAP

De visualisaties ontvangt u in het gewenste media. Wij denken mee welke verschillende multimedia kanalen u uw boodschap nog meer kan communiceren.

MURALS

De mural legt uw bedrijfsverhaal uit op een zeer groot formaat. Bijvoorbeeld waar uw bedrijf is begonnen tot aan nu. Of laat uw bezoekers al kennismaken met uw bedrijf voordat u één woord heeft gesproken. We zorgen zelf voor materiaal en gebruiken vasthoudende verf. Vooraf leveren we een schets op wat er op uw muur mag komen. De keuze in beeld en kleur zijn in lijn met uw huisstijl.

BEKIJK VOORBEELD

PRINT

We visualiseren uw communicatie tot een begrijpbare visuele uitleg en kunnen dit opleveren in het gewenste drukwerk. We denken mee hoe u het handigst uw boodschap kunt communiceren.

BEKIJK VOORBEELD

DIGITAAL

Wij visualiseren als u nodige visualisatie of heldere aanpak mist bij het verspreiden van uw online communicatie. Ideaal voor online content op bedrijfs websites, social media, presentaties en livestream colleges.

BEKIJK VOORBEELD

MURAL ✏︎ bij Gastronomixs

Gastronomixs heeft Visueeltjes gevraagd om een mural te ontwerpen en uit te werken ter ere van het nieuwe pand in Waalwijk. De mural dient Gastronomixs te presenteren en de creativiteit van chefkoks aan te spreken. Daarnaast een pronkstuk in het nieuwe pand om hun gasten en partners te verwelkomen.

PRINT ✏︎ bij Cubiss Logistiek

Cubiss heeft Visueeltjes gevraagd om een visueel verhaal te maken die in één overzicht laat zien wat zij doen op logistiek gebied. De visualisatie wordt middels een brochure toegevoegd aan de kisten die worden geleverd bij de bibliotheken ter visuele ondersteuning van hun service.

DIGITAAL ✏︎ bij Klantgericht Verbeteren

Klantgericht Verbeteren heeft Visueeltjes gevraagd om een visueel verhaal te maken van Klantgericht Verbeteren die in één overzicht laat zien wat zij doen. Recentelijk is de website tekstueel aangescherpt en zoeken zij een moderne manier om te onthouden worden door hun doelgroep. Het doel van deze visuele vertaling is om de doelgroep te informeren en te enthousiasmeren om wat zij doen.

INSPIRERENDE KENNISDELING

Kijken naar een tekenaar die informatie vastlegt terwijl deze in realtime ontstaan maakt impact. Met het kijkplezier verrijken we de groepsbeleving. Kiezen voor deze manier van kennisdeling zorgt voor meer betrokkenheid en een dieper denkproces.

BEDRIJFSWAARDIG

Visuele verslaglegging helpt de zaal te verbinden, te uiten en verder te gaan in nieuwe wegen voor uw bedrijf. Het vat een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers samen en brengt de essentie van gesprekken in verband terwijl ze gebeuren.

VERHOOGDE CREATIVITEIT

Het zien van gesproken woorden die worden getekend, versnelt de uitwisseling van ideeën, stimuleert de verbeelding om informatie anders te waarnemen en nodigt uit te reflecteren over ‘zien we hetzelfde?’

DE KERN VAN UW VERHAAL

Een visuele vertaling brengt informatie naar hun essentie om het grote plaatje te begrijpen. We filteren wat we horen en structureren door het leggen verbindingen en relaties. Essentiële verbanden worden hierdoor helder.

MEER INFORMATIE OPSLAG

Het bewaren en het ophalen van informatie wordt gemakkelijker als we naast tekst ook visuele ankers geven om de verbonden informatie in ons brein op te roepen. Ons brein slaat namelijk informatie op middels plaatjes.

ELK GEWENST FORMAAT

Het origineel kan ter grootte van een A2 tot muur worden opgezet en is direct beschikbaar om op een fysieke plek gezien te worden. De digitale versie van het visueel verslag kan in elke gewenste vorm worden opgeleverd voor online of voor het afdrukken tot het formaat A0.

Vraag gerust naar meer informatie over onze werkwijze en kosten. Dat mag via ons e-mailadres info@visueeltjes.nl of klik op de onderstaande knoppen.

Aanmelden voor Visueeltjes nieuws.

Blijf op de hoogte van ons werk en laat uw e-mailadres achter.