VISUALISATIE

Wij geloven dat informatie meer impact maakt op ons door dit te hangen aan visualisaties dat we allemaal herkennen. Visualisatie is een illustratieve opvoering die een strategie, bedrijfsverhaal of cijfers aanvult door de informatie samen te vatten in begrijpbare beeldtaal die iedereen spreekt.

MURALS

De mural legt uw bedrijfsverhaal uit op een zeer groot formaat. Bijvoorbeeld waar uw bedrijf is begonnen tot aan nu. Of laat uw bezoekers al kennismaken met uw bedrijf voordat u één woord heeft gesproken. We zorgen zelf voor materiaal en gebruiken vasthoudende verf. Vooraf leveren we een schets op wat er op uw muur mag komen. De keuze in beeld en kleur zijn in lijn met uw huisstijl.

PRINT

We visualiseren uw communicatie tot een begrijpbare visuele uitleg en kunnen dit opleveren in het gewenste drukwerk. We denken mee hoe u het handigst uw boodschap kunt communiceren.

DIGITAAL

Wij visualiseren als u nodige visualisatie of heldere aanpak mist bij het verspreiden van uw online communicatie. Ideaal voor online content op bedrijfs websites, social media, presentaties en livestream colleges.

1. U HEEFT IETS TE VERTELLEN

Een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers waarvan u wilt dat anderen deze begrijpen en onthouden.

2. SAMEN IN GESPREK

We gaan dieper in op de context en welke boodschap u met de visualisatie wenst uit te zenden om samen enkele stijlelementen vast te stellen.

3. WIJ VISUALISEREN

We sturen altijd eerst een schets en vragen zowaar nodig om extra input. Vervolgens tekenen wij de visualisaties om in te zetten in media.

4. U VERSPREIDT UW BOODSCHAP

De visualisaties ontvangt u in het gewenste media. Wij denken mee welke verschillende multimedia kanalen u uw boodschap nog meer kan communiceren.

DIRECT AANVRAGEN

MURAL ✏︎ bij Gastronomixs

Gastronomixs heeft Visueeltjes gevraagd om een mural te ontwerpen en uit te werken ter ere van het nieuwe pand in Waalwijk. De mural dient Gastronomixs te presenteren en de creativiteit van chefkoks aan te spreken. Daarnaast een pronkstuk in het nieuwe pand om hun gasten en partners te verwelkomen.

PRINT ✏︎ bij Cubiss Logistiek

Cubiss heeft Visueeltjes gevraagd om een visueel verhaal te maken die in één overzicht laat zien wat zij doen op logistiek gebied. De visualisatie wordt middels een brochure toegevoegd aan de kisten die worden geleverd bij de bibliotheken ter visuele ondersteuning van hun service.

DIGITAAL ✏︎ bij Klantgericht Verbeteren

Klantgericht Verbeteren heeft Visueeltjes gevraagd om een visueel verhaal te maken van Klantgericht Verbeteren die in één overzicht laat zien wat zij doen. Recentelijk is de website tekstueel aangescherpt en zoeken zij een moderne manier om te onthouden worden door hun doelgroep. Het doel van deze visuele vertaling is om de doelgroep te informeren en te enthousiasmeren om wat zij doen.

Mocht nog vragen hebben, lees hier enkele meest gestelde vragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord voor uw vragen.

U kunt ons natuurlijk boeken voor een half uurtje of een uur.  Echter rekenen wij dit 2 uur, als een starttarief. Een visueel notulist heeft naast verslaglegging, ook tijd in reizen en voorbereiding gestoken. Wij hopen onze tekenaars hier zo goed mogelijk in te ondersteunen.

Geef de datum van uw evenement aan ons door, zodat wij onze beschikbaarheid kunnen bekijken. Dat mag telefonisch, ook kan je via het aanvraagformulier uw aanvraag details invullen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk reactie te geven. Het komt zelden voor dat wij geen tekenaar beschikbaar hebben voor uw gestelde datum. Er is keuze uit een team van visueel notulisten.

Onze prijzen zijn exclusief reiskosten en drukkosten. Zodra de locatie bij ons bekend is, kunnen wij op verzoek de reiskosten ook opnemen in de prijs om vervolgens de offerte te sturen. Met bovenstaande prijzen hopen wij u alvast een idee te geven.

REGEL HET SIMPEL ONLINE

Waar wil jij visualisatie voor inzetten? Leg je case aan ons voor. Vul ons aanvraag formulier in via de knop hieronder:

DIRECT AANVRAGEN

Mail

info@visueeltjes.nl

Bel

+316 2328 6658

Online

Aanvragen

Aanmelden voor Visueeltjes nieuws.

Blijf op de hoogte van ons werk en laat uw e-mailadres achter.

Offerte aanvragen

  Voornaam- en achternaam*
  *Verplicht veld. Voer uw volledig naam in.
  Naam van uw organisatie/bedrijf
  Wij horen graag met wie we samenwerken
  E-mailadres*
  *Verplicht veld. Voer een geldig e-mailadres in.
  Telefoonnummer
  Als wij een vraag hebben over uw aanvraag.
  Datum
  Indien er een datum bekend is
  Tijdsduur*
  *Verplicht veld. Vul het aantal uur in.
  Groepsgrootte
  Vul hier een schatting van het aantal aanwezigen in maximaal 100.
  Heeft u nog een vraag of opmerking?

  Wanneer u op verzenden klikt gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring.