LIVE VERSLAGLEGGING

Wij geloven dat informatie meer impact maakt op ons door dit te hangen aan visualisaties dat we allemaal herkennen. Visuele verslaglegging is een illustratieve opvoering die een vergadering, meeting of conferentie aanvult door de informatie die tijdens deze evenementen wordt gecommuniceerd ‘live’ visueel samen te vatten onder het oog van alle aanwezigen.

1. U HEEFT IETS TE VERTELLEN

Een verhaal, uw kennis, een presentatie, nieuwe bedrijfsdoelen of belangrijke cijfers. U mag aan het woord.

2. U HEEFT EEN PUBLIEK

Uw werknemers, uw team, uw zakelijke partners, uw workshop deelnemers, leden van de vergadering of bezoekers tijdens uw conferentie.

3. WIJ HEBBEN TEKENAARS

Wij tekenen live op locatie en zorgen zelf voor de tekenbenodigdheden. Afhankelijk van de grootte van uw plannen kunnen wij meerdere tekenaars inzetten.

4. WIJ VISUALISEREN

Wij luisteren mee en beginnen met tekenen onder alle aanwezigen. U bepaalt in hoeverre de visueel notulist zichtbaar is in uw programma. Als we meer input nodig hebben voor een helder verslag stellen we vragen.

5. WIJ DIGITALISEREN

Na afloop ontvangt u het visueel verslag digitaal in het gewenste formaat voor verdere interne communicatie en herbeleving van de gedeelde informatie.

6. U VERSPREIDT UW BOODSCHAP

Het visueel verslag is de manier om samen het doel voor ogen te houden. Deel het visueel verslag als referentie kader via uw nieuwsbrief, e-mail, Social Media, presentatie sheets of gedrukte media.

DIRECT AANVRAGEN

INSPIRATIE CAFÉ ✏︎ bij RIBW-Brabant

RIBW Brabant nodigde Visueeltjes uit om het 2 uur durend Inspiratie Café over het thema ‘ervaringskennis’ samen te vatten tot één tekening. Totaal 40 jongeren werden uitgedaagd om na te denken over bovenstaand thema om samen één visie voor en door jongeren te presenteren aan de gemeente.

VISIE PRESENTATIE ✏︎ bij Logistic Force

Logistic Force nodigde Visueeltjes in de voorbereiding uit van de presentatie ‘Samen naar 2020’ om de visie van de huidige bedrijfssituatie samen te vatten tot één tekening. Het visueel verslag werd ingezet tijdens de presentatie om de volledige route, van alle ontwikkelingen naar de gewenste toekomst, over te kunnen brengen.

Mocht nog vragen hebben, lees hier enkele meest gestelde vragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord voor uw vragen.

U kunt ons natuurlijk boeken voor een half uurtje of een uur.  Echter rekenen wij dit 2 uur, als een starttarief. Een visueel notulist heeft naast verslaglegging, ook tijd in reizen en voorbereiding gestoken. Wij hopen onze tekenaars hier zo goed mogelijk in te ondersteunen.

Geef de datum van uw evenement aan ons door, zodat wij onze beschikbaarheid kunnen bekijken. Dat mag telefonisch, ook kan je via het aanvraagformulier uw aanvraag details invullen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk reactie te geven. Het komt zelden voor dat wij geen tekenaar beschikbaar hebben voor uw gestelde datum. Er is keuze uit een team van visueel notulisten.

Onze prijzen zijn exclusief reiskosten en drukkosten. Zodra de locatie bij ons bekend is, kunnen wij op verzoek de reiskosten ook opnemen in de prijs om vervolgens de offerte te sturen. Met bovenstaande prijzen hopen wij u alvast een idee te geven.

REGEL HET SIMPEL ONLINE

Waar wil jij verslaglegging voor inzetten? Leg je case aan ons voor. Vul ons aanvraag formulier in via de knop hieronder:

DIRECT AANVRAGEN

Mail

info@visueeltjes.nl

Bel

+316 2328 6658

Online

Aanvragen

Aanmelden voor Visueeltjes nieuws.

Blijf op de hoogte van ons werk en laat uw e-mailadres achter.

Offerte aanvragen

  Voornaam- en achternaam*
  *Verplicht veld. Voer uw volledig naam in.
  Naam van uw organisatie/bedrijf
  Wij horen graag met wie we samenwerken
  E-mailadres*
  *Verplicht veld. Voer een geldig e-mailadres in.
  Telefoonnummer
  Als wij een vraag hebben over uw aanvraag.
  Datum
  Indien er een datum bekend is
  Tijdsduur*
  *Verplicht veld. Vul het aantal uur in.
  Groepsgrootte
  Vul hier een schatting van het aantal aanwezigen in maximaal 100.
  Heeft u nog een vraag of opmerking?

  Wanneer u op verzenden klikt gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring.